واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

تمایل رژیم صهیونیستی به بازگشت تنش به نوار غزه

با تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی کمک های مالی قطر که به صورت ماهیانه با اجازه رژیم صهیونیستی وارد نوار غزه می شد، قطع شده است. گروه های فلسطینی این اقدام را تمایل اشغالگر برای بازگشت تنش قلمداد می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 04
کد خبر: ۴۴۵۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، کمک مالی قطر به نوار غزه که به صورت ماهیانه در موعد مقرر و با اجازه رژیم صهیونیستی وارد نوار غزه می‌شد در ماه جاری بیش از یک هفته است که به تأخیر افتاده و این موضوع در پی تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی رخ داده است.

 

بر اساس گزارش روزنامه «الاخبار»، گروه‌های فلسطینی این اقدام را عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از توافق‌های مربوط به آتش‌بس قلمداد کرده‌اند، به مجرد اینکه خیال «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تشکیل دولت راحت شد اخبار مربوط به کمک ماهیانه قطر هم قطع شد و حتی موعدی مشخص برای آن تعیین نشده است.

 

در همین زمینه منابع فلسطینی به الاخبار گفتند، طی دو روز گذشته روند ارسال بالن‌های آتش‌زا از سوی یگان‌های میدانی کمیته عالی راهپیمایی بازگشت به سمت فلسطین اشغالی از سرگرفته شده، ولی فعلا حامل مواد منفجره نیست تا هشداری برای رژیم صهیونیستی باشد.

 

از سوی دیگر کمیته عالی راهپیمایی بازگشت اخیرا نشستی در مقر جبهه مردمی برای آزادی فلسطین برگزار کرد تا فعالیت‌های مربوط به سالروز جنگ ۱۹۶۷ و مردود دانستن طرح فعلی رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی بیشتر کرانه باختری را بررسی کند.

 

کابینه جدید اسرائیل به اجرای توافق‌ها ادامه میدهد

 

در ادامه گزارش الاخبار که چهارشنبه (دیروز) منتشر شده، آمده است: گروه‌های فلسطینی به میانجی‌ها تا آغاز هفته آینده مهلت داده‌اند تا رژیم صهیونیستی را ملزم به اجرای توافق‌ها کنند. جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی نیز طی دو روز گذشته بار‌ها با قاهره تماس گرفته‌اند تا در جریان موضع اسرائیل قرار بگیرند. علیرغم آنکه مصر اطمینان داده کابینه جدید اسرائیل به اجرای توافق‌ها ادامه میدهد گروه‌های فلسطینی گفته‌اند از نظر آن‌ها تأخیر غیرقابل توجیه در ورود کمک قطر به غزه را نشان تمایل اشغالگر برای بازگشت تنش قلمداد می‌کنند و درباره عکس‌العمل‌های بزرگ به این موضوع هشدار داده‌اند ضمن اینکه گفته‌اند تمام اهرم‌های فشار در منطقه مرزی را سریعا از سر می‌گیرند.

 

پهپاد‌های شناسایی رژیم صهیونیستی بر فراز نوار غزه پرواز کردند

 

همزمان با تهدید گروه‌های فلسطینی، منابع آگاه در مقاومت فلسطین اعلام کردند، پهپاد‌های شناسایی رژیم صهیونیستی به صورت گسترده بر فراز نوار غزه پرواز کردند و برخی از آن‌ها به راکت مجهر بوده‌اند.

 

تیرماه گذشته (۱۳۹۸) رسانه‌های رژیم صهیونیستی مدعی شدند، با نظارت سازمان ملل توافق آتش‌بسی حاصل شده تا بر اساس آن ارسال بالن‌های آتش‌زا از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی متوقف شود و در مقابل آن دامنه صید ماهیگیران فلسطینی بیشتر و ورود سوخت به نوار غزه از سر گرفته شود./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار